Over Rotterdam Steel Works

Hal RSW

Rotterdam Steel Works is een staalsnijbedrijf met meerdere moderne plasma- en autogeensnijmachines. Tevens kunnen wij via onze partners tegen een concurrerende prijs laser- en watersnijden aanbieden.

Ons staalsnijbedrijf staat bekend om de snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en korte lijnen. Nadat uw order in onze digitale omgeving is vastgelegd wordt uw order direct verwerkt en opgenomen in onze planning. Onze productiemedewerkers voeren alle werkzaamheden conform de door u opgegeven specificaties uit.

Eventueel aanvullende werkzaamheden zoals afschuinen, boren en stralen worden op dezelfde locatie uitgevoerd. Door deze manier van werken krijgt u de kwaliteit die u verwacht, binnen de termijn die is afgesproken. Wilt u meer weten over de producten die wij leveren en van Rotterdam Steel Works uw ijzersterke partner maken? Neem dan contact met ons op.

Contactpersonen

Gerard de Kaper

Gerard de Kaper

Eigenaar

Gerard werkt al vanaf 1991 in de snijbranche. Hij is begonnen als tekenaar en hielp mee in de productie. Hierdoor weet hij alles van staalsoorten en hun specifieke eigenschappen.

06-81909272

Mohamed Chahchouhi

Mo Chahchouhi

Werkvoorbereiding

Mohamed is onze werkvoorbereider en al vanaf 2001 een collega van Gerard. Hij vertaalt uw vraag naar de productie, zodat uw order volgens uw specificaties verzonden wordt.

>Battal Ozturk

Battal Ozturk

Productieleider

Battal is onze productieleider. Sinds de start van het bedrijf is hij werkzaam bij RSW. Hij zorgt dat wat u vraagt geleverd wordt, hij is de spil tussen alle afdelingen.

Mark Ruiter

Mark Ruiter

Business developer

Mark draagt al sinds de start van RSW zijn steentje bij. Naast dat de firma geheel draait op zijn ERP pakket heeft hij veel kennis van de markt, door die combinatie is hij als geen ander in staat om de firma voorop te laten lopen met de ontwikkelingen binnen de markt.